11. syyskuuta 2013

Swinging both ways

Heppu on parhaillaan golfkentällä harjoittelemassa swingejä, minä taas yritän malttaa tehdä töitä mehustellen Robbie Williamsin tänään ilmoille täräyttämää niin ikään swingiaiheista tiedotteentynkää:



Johan sitä on ehditty huhuta, että Robbielta tulisi kenties vielä tämän syksyn aikana uusi swingilevy - ja nyt siltä tosiaan alkaa näyttää! Vuoden 2001 Swing When You're Winning on ihan huippu alpuumi, täynnä mahtavia klassikoita tyylikkäinä uusina versioina. Tuolloin 12 vuotta sittenhän Robbie oli vielä sekoileva pojankloppi, joten tulevan levyn tulkinnoissa taatusti kuuluu myös iän tuoma toisenlainen kypsyys. Mikä on siis vain ja ainoastaan erittäin hyvä asia.

Ai kuinka herkullista tällainen odotus! Jos ja kun luvassa on yhtään samanveroisia vetoja kuin esimerkiksi tämä vaatimattomasti Frank Sinatran kanssa duetoitu hienous, niin ooh.



Palautettakoon tässä samalla mieliin myös, mitä Gary Barlow totesi yhdellä haastatteluvideolla jossakin tämänsyksyisen X Factorin käynnistystä enteilevistä tilaisuuksista - and I quote: There'll definitely be a Take That record next year.

Antaapa tulla niitä swingejä tähän suuntaan! Meitsi on valmis! :)

2 kommenttia:

Sano sää kans!